Varumärken

Bones Wheels

I över 25 år har Bones varit sin vision trogen, att producera de absolut bästa hjulen för skateboardåkning. Bones tillverkar de absolut bästa hjulen och tillbehören för skateboardåkning i alla dess former, och fortsätter ständigt utvecklas.

www.bones.com

Almost Skateboards

2003 lämnade både Rodney Mullen och Daewon Song sina brädsponsorer för att starta Almost Skateboards. Både Daewon och Rodney är kvar än idag och varumärket kännetecknas av en stor dos kreativitet.

http://www.almostskateboards.com

Cliché Skateboards

Cliché är ett av få Europeiska märken som verkligen slagit igenom globalt. Cliché startade 1997 i Frankrike, och sedan starten har företaget vuxit något enormt och är idag ett välkänt och omtyckt varumärke världen över.

http://clicheskate.com

Enjoi Skateboards

Enjoi har sedan starten 2000 varit en frisk fläkt i skateboardvärlden. Med lika mycket humor som självdistans och några av världens främsta åkare på teamet har Enjoi nått framgång genom att alltid gå sin egen väg och göra precis vad de vill.

http://enjoico.com

Powell Peralta

Få varumärken är så legendariska inom skateboardvärlden som Powell Peralta. Grundat redan 1978 av George Powell och Stacy Peralta. Under 80-talet släppte Powell Peralta några av de mest banbrytande och klassiska skatefilmerna någonsin, och Powell Peralta blev snabbt de absolut främsta företaget i branschen. Än idag släpper Powell Peralta klassiska 80-tals brädor med retro-känsla men även mer moderna produkter finns i sortimentet.

www.powellperalta.com

Blind Skateboards

Grundat 1989 av Marc Gonzales, namnet är en tydlig pik till Gonzales tidigare sponsor, Vision. Under 90-talet var Blind bland de största och populäraste märkena i världen. Idag ligger Blind under Dwindle distribution och under den ikoniska loggan fortsätter Blind leverera högkvalitativa produkter för skateboardåkning med stöd av ett team i världsklass.

http://blindskateboards.com

Dusters California

Longboards och cruisers med mycket själ och känsla, direkt från skateboardkulturens hjärta, Kalifornien.

http://www.dusterscalifornia.com

Andale Bearings

Ägt och drivet av skateboardåkarna Joey Brezinksi och Paul Rodriguez. Andale tillverkar kullager för skateboardåkning, allt från prisvärda instegsalternativ till riktigt avancerade, allt är testat och godkänt av det stora Andale teamet som består av några av de absolut bästa och största åkarna.

http://andalebearings.com

Zero Skateboards

Jamie Thomas Zero Skateboards började med att tillverka kläder men började snabbt även tillverka skateboards och tillbehör. Med en tydlig image som går åt de hårdare hållet, den ikoniska dödskalle-logon och flera klassiska skate-filmer har Zero en tydlig och etablerad plats på marknaden.

http://zeroskateboards.com

Fallen Footwear

Skor, av och för skateboardåkare. Grundat av Jamie Thomas och har sedan starten 2003 fokuserat på att tillverka skor för skateboardåkning i högsta kvalitet.

http://fallenfootwear.com

Darkstar Skateboards

Darkstar startade som ett hjulmärke men har idag vuxit och produktlinjen består av skateboads, hjul, kompletta brädor och tillbehör. Allt från prisvärda produkter i hög kvalitet till signatur-brädor för teamåkare i absolut högsta kvalitet.

http://darkstarskate.com

Tensor Trucks

Tensor tillverkar skateboardtruckar i högsta kvalitet. Grundat av Rodney Mullen med visionen att göra något nytt. Tensor har ett team i världsklass och en produktlinje där det finns allt från bra till det absolut bästa.

http://tensortrucks.com

Kryptonics

Det legendariska märket som totalt revolutionerade marknaden för hjul i slutet på 70-talet är nu tillbaka. Klassiska hjul i högsta kvalitet.

http://www.kryptonics.com

Hoopla Skateboards

Hoopla skapades av Mimi Knoop och Cara-Beth Burnside för att uppmuntra kvinnors skateboardåkande och utveckling. Teamet består av några av de främsta kvinnorna i världen, som Alana Smith och Samaria Brevard.

http://hooplaskateboards.com

Mini Logo

Från SkateOne (Powell-Peralta, Bones mm) kommer Mini-Logo. Prispressade brädor och tillbehör i riktigt hög kvalitet. Priset hålls nere på grund av minimal grafik och fokus är att göra riktigt bra brädor och tillbehör till bästa möjliga pris.

http://minilogoskateboards.com

Golden Dragon

Kompletta brädor i hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Perfekt som en första bräda för nybörjare och ett smart val för de prismedvetna. Trots det låga priset har de inte tummats på kvaliten utan Golden Dragon har tagits fram för att både vara funktionell och prisvärd.

http://powellgoldendragon.com

Jessup Griptape

Klassiskt varumärke som i över 40år tillverkat griptape för skateboards. Totalt har Jessup tillverkat över 70 miljoner ark griptape och fortsätter marknadsledande.

http://www.griptape.com/

Positiv Skateboards

Målsättningen med Positiv skateboards är att tillverka skateboard i hög kvalitet för alla, speciellt de som söker en prisvärd första bräda. Design och produktion står Skate One för, som har över 30års erfarenhet i skateb-branchen. På teamet finns bland annat Andy Macdonald och Fabrizio Santos.

http://positivskateboards.com/

Aera Trucks

Sedan starten 2009 har Aera Trucks tillverkat de mest avancerade truckarna för downhill och longboards, lika innovativt som tekniskt avancerat. Vill du ha det absolut bästa är det Aera Trucks som gäller.

http://aeratrucks.com

These Wheels

Longboard och cruiser hjul för de som vill ha de absolut bästa. Högsta kvalitet i alla led.

http://thesewheels.com