Köpvillkor och information

Byten och returer  Reklamationer Priser  Betalning  Frakt:

Kontaktuppgifter:

SkateOut/Walk Among Us Distribution

Organisationsnummer: 559118-4733

Signalgatan 5, Örebro

david@skateout.com , 070-598 60 74

 

Byten och returer

Vi erbjuder 30 dagars full ångerrätt eller returrätt, gäller både återbetalning eller byten.

Meddela oss via mail eller telefon inom 30 dagar från mottagen vara för att utnyttja din ångerrätt.

Fraktsedel för retur medföljer i paketet. Kostnaden för returen (59kr) betalas av kunden och dras från det belopp som ska återbetalas.

I paketet finns även en returblankett som ska fyllas i och skickas med i paketet. Denna blankett går även bra att hämta här

Notera att ångerrätt, bytesrätt och öppet köp ej gäller vid köp av badkläder eller underkläder med bruten förpackning pga. hälso- och hygiensjäl.

Ångerrätt, bytesrätt och öppet köp gäller ej om produkten är använd eller på annat sätt skadad. Varan ska vara kvar i originalförpackningen och förpackningen ska vara hel. Vid retur får inga fraktsedlar eller liknande fästas direkt på originalkartong eller originalförpackning. Vid retur ska emballage användas så produkten är skyddad vid transport. Har produkterna packats på ett sådant sätt att de tar skada vid transporten är du som kund ansvarig för skadan.

Till toppen av sidan 

Reklamationer:

För att reklamera en trasig, defekt eller på annat sätt felaktig produkt kontakta oss på info@skateout.com eller 019-13 60 65.

Inga varor får skickas tillbaka innan du kontaktat oss och reklamationsärendet öppnats. Samtliga reklamationer följer konsumentköplagen, läs mer på www.konsumentverket.se.

 Till toppen av sidan 

Priser:

Alla priser avges i svenska kronor och inkluderar moms. Avgifter för frakt tillkommer vid varje beställning. Vid uppenbara prisfel förehåller vi oss rätten att makulera ordern efter kontakt med kund.

Till toppen av sidan 

Betalning:

Hos oss kan du enkelt och snabbt betala med kort via PayPal eller genom ett PayPal konto. För mer info rörande PayPal se www.paypal.com/se/

Notera att inget PayPal konto behövs utan det går bra att betala med kort direkt via PayPals betalningslösning.

Till toppen av sidan 

Frakt:

Post

Vi tar ut en fast avgift a 59sek i frakt. Alla paket skickas med PostNord och leveranstid är 1-3 vardagar från mottagen order. I vissa perioder med mycket att göra kan leveranstiden vara något längre.

Uppge mobilnummer i kassan så skickar posten en avisering till din telefon när paket finns att hämta på utlämningsställe.

Hämtas i Örebro

Det går bra att hämta beställd order direkt på vårt lager i Örebro. Välj hämtas i Örebro i kassan och när din order är klar att hämtas upp kontaktar vi dig och bestämmer en tid. Vi har bemanning vardagar 8.00-17.00.

Till toppen av sidan